Fakta om eiendommen

Velegnet til: Kontor, handel, verksted, undervisning, lager, produksjon, håndtverk, foreninger og lag.

Flotte kombinasjonslokaler.

Lokaler fra: 10 m2 – 2800 m2

Ant. P-plasser: 40

Fasiliteter

  • Aircondition/ventilasjon
  • Adgangskontroll med alarm og overvåking
  • Lys og varmestyring
  • Bredbåndstilknytning
  • P-plasser
  • Heis
  • Kjøreport

Beskrivelse

Vi søker flere leietakere til flotte lokaler i Barbu Næringssenter. Det er mange brannceller i bygget som derfor enkelt kan tilpasses og eventuelt oppgraderes for å tilfredsstille leietakers behov. Bygget er i dag innredet med kontorer, verksted og lagerrom, og er også være velegnet for offentlig virksomhet, foreninger og lag. Utvendig parkering tilhørende bygget.

Stor fleksibilitet

Vi har stor fleksibilitet og gode tilpasningsmuligheter. Fortell oss gjerne om ditt behov og dine ønsker, så ser vi hva vi kan få til. Innenfor bygningsmassens 2.800 kvm lokaler, finnes det mange muligheter for å kunne dekke dine behov, enten din virksomhet er liten eller stor.

Vi lager gjerne et konkret forslag.

Beliggenhet

Sentralt beliggende i Barbudalen, med 8-10 minutters gange til sentrum og kunnskapshavna med flere hundre nye arbeidsplasser. Forretningsbygget ligger inntil fylkesvei 410 med avkjøring i rundkjøring og meget gode eksponeringsmuligheter!

Adkomst

Ta av fra E18 mot Tromøy. Barbu Næringssenter er godt synlig på høyre side av veien, rett før første rundkjøring etter lyskrysset.

Standard/tekniske opplysninger

Bygget er nærmest totalrenovert de senere år og fremstår i dag som et meget godt bygg med høy teknisk standard. Flere nye ventilasjonsanlegg, personheis og løftebord, adgangskontrollanlegg med tyverialarm, tekniske alarmer og videoovervåking. Elektrisk fordelingsanlegg med lys- og varmestyring. Nødlys, slokkeutstyr, samt mange brannceller som gjør det enkelt å dele opp arealene.

November 2014 ble nærmest alle vinduer skiftet i bygget, og ny uverdi på disse er 0,74.

Lokalene/innhold

1.etg. Forretning/lager/verkstedlokaler med 4 kjøreporter, tekniske rom og fellesareal: 1165 m2

2.etg. Forretning/lager/verkstedlokaler, eksisterende kontorfasiliteter og møterom etc.: 1165 m2

3.etg. Forretning/lager/verkstedlokaler, eksisterende kontorfasiliteter: 491 m2

Leiepris

Vi tilbyr rimlige leiepriser, men må gi konkrete tilbud avhengig av ønsket leieareal, og lengden på avtaleperioden. Kostnader ved evt. tilpassing av leieareal samt om leietaker er mva. registrert har betydning for leieprisen.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale og et konkret tilbud.